Miksi me

Mainostoimisto Sky5media

Miksi valitsisit meidät?

Olemme intohimoisia siinä mitä teemme. Panostamme henkilökohtaisesti todellisten tulosten tuottamiseen aikataulussa ja budjettinne puitteissa. Takaamme jokaisen sovitun tavoitteen saavuttamisen ja teemme töitä, kunnes tavoite on saavutettu. Olemme yhteisömanagerointitoimisto, joka auttaa teidät tavoitteeseenne. Tavoitteenamme on enemmän onnellisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. Vahvuuksiamme ovat nopeus, avoimuus, joustavuus sekä tiimin vankka kokemus, joka yhdistyy sydämellä tehtyyn työhön.

strategiamme

Strategiamme perustuu yhteistyöhön, tehokkuuteen ja asiakaskokemuksen arvostamiseen.
Markkinastrategian rakentaminen aloitetaan määrittelemällä yhdessä:

Mikä on haluttu lopputulos?

Mitä menestyminen vaatii brändiltänne?

Mikä on kohdeyleisönne?

Miten haluatte heidän reagoivan?

Miten toimimme?

Vahvuuksiamme ovat nopeus, avoimuus, joustavuus sekä tiimin vankka kokemus, joka yhdistyy sydämellä tehtyyn työhön. Hienosäädämme tekemistä niin kauan, että kaikki osapuolet ovat ylpeitä saavutetuista tuloksista.

Tavoitteenamme on saavuttaa yhä onnellisempia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

TekijÄt

Christina A. Saks Toimitisjohtaja

Christina A. Saks
Toimitusjohtaja
+358 45 2626695
christina@sky5media.fi

Kati Halonen - Sisällöntuotanto

Kati Halonen
Sisällöntuotanto

kati@sky5media.fi

Andrey Ståhl
AV & 3D-suunnittelu

andrey@sky5media.fi

Zinaida Melnikova
Graafinen ja Web suunnittelu

zina@sky5media.fi

Laura Haikala

Laura Haikala
Äänikirjat

laura@sky5media.fi

Tarinamme

Mainostoimisto Sky5media

Vuonna 2015 huomasimme, että kun käytimme ristiin toistemme palveluja, ne täydensivät toisiaan ja hommat toimivat niin kuin pitää. Aloitimme ensimmäiset yhteiset projektimme ja hankimme ensimmäiset kanta-asiakkaamme. Vuonna 2018 päätimme perustaa digitaalisiin palveluihin keskittyvän mainostoimiston.

Mainostoimisto Sky5media

Etsimme kovaa ja samalla hyvin meidän toimintaamme kuvaavaa nimeä. Yksi meistä sanoi, että ”olemme niin kuin viisi enkeliä, jotka ovat aina lähellä ja valmiina auttamaan”. Siitä syntyi sana Sky ja numero 5. Ja kaikki mitä me teemme voisivat hyvin olla nimetty täällä tavoin: Sky5Production, Sky5Web, Sky5Design, Sky5Cloud hostingpalveluamme varten, Sky5Consulting. Yhdistimme kaiken tämän sanaan Media. Näin vuoden 2019 tammikuussa Lahdessa syntyi Sky5Media Oy.

Mainostoimisto Sky5media

Nykyjään Sky5Median toiminta on kasvanut kattamaan koko Suomen Helsingistä Rovaniemelle. Meillä on kaksi päätoimipaikkaa, toinen on Sky5Median kotikaupungissa Lahdessa ja toinen Helsingissä. Olemme hyvin dynaamisia, käymme aina mielellämme asiakkaidemme luona ja pidämme palavereita asiakkaan tutussa ympäristössä.

Sky5Media on paikka, missä kaikki onnistuu!

Johtajatiimi Mika D. Rubanovitsch

Erinomaista asiakkaan tilanteeseen paneutumista ja laadukkaasti loppuun asti viety projekti. Teaser-videot vielä yllätykseksi Extrana. Aina valmiina auttamaan kuvastaa hyvin toimintatapaa. Kiitos!

Mika D. Rubanovitch / Toimitusjohtaja, Suomen Johtajatiimi

Todella ystävällistä, ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua! Tilattiin video- ja valomainokset ja tuli hienoa jälkeä) Hyvä hinta-laatu-suhde. Suosittelen!

Viktoria Koronen / Markkinointijohtaja, Tmi Komil

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstämme Sky5Median kanssa. Palvelu on asiantunteva, joustava ja nopea. Nettisivuistamme tuli juuri sellaiset kuin halusimme, ovat hyvänäköisiä ja ratkaisu on toimiva. Saimme myös ohjeistusta Word Pressin käyttöön, joten pystymme myös itse päivittämään ajankohtaisia asioita sivuillemme.

Irina Louste / Toimitusjohtaja, Taxari Travel Agency Oy

Suosittelen lämpimästi Sky5Median tiimin. Video ylitti kaikki odotukset ja on todellakin ammattimaista jälkeä. Porukka tuntee mitä meille oli tärkeää näyttää asiakkaillemme. Yhteistyö Sky5Median kanssa oli helppoa ja mielenkiintoista. Olen todella innoissaan videosta. Valtavat kiitokset!

Julia Venäläinen / Toimitusjohtaja, Café Patria Lahti

Seuraa meitä

Haluatko löytää unelmaduunisi?
Oletko introvertti? Jännittääkö esiintyä rekrytoivan yrityksen johtoryhmän edessä? Pohditko, miten erottautua muiden joukosta työhakuprosessissa päästäksesi työhaastatteluun tai tullaksesi valituksi?

Meillä on hyviä uutisia sinulle! Vastaus kysymyksiin on laadukas CV-video. Yksi lyhyt video kertoo enemmän kuin mitä pystyt kertomaan työhaastattelussa. 

Videon avulla teet itsestäsi helpommin lähestyttävän ja näytät itsestäsi muutakin kuin työminän. Autamme sinua koko prosessin ajan valmistautumisesta ja käsikirjoituksesta työhakuvideosi jälkituotantoon tekstityksellä. Lisäksi julkaisemme videon YouTubeen ja muihin kanaviin. 

Saat äänesi kuuluviin ja tulet huomatuksi. Erottaudut massasta.  Laadukas CV-video, leikkaus ja taustamusiikki tekee videosta työnantajalle kiinnostavan.

Meillä Sky5Medialla on kokemusta video-CV:n toimivuudesta. Tässä esimerkkivideossa esittelemme kaksi onnistunutta case'iä: nainen oli kutsuttu työhaastatteluun jo samana päivänä ja mies sai unelmaopiskelupaikan. 

Olisko jo korkea aika kuulla sinun menestystarinasi CV-videolla? Entä mitä tämä lysti maksaa? Opiskelijoille erikoishinta. Tsekkaa videomme (59 s) ja ota rohkeasti yhteyttä.

#videocv #cvvideo #sky5media #kerrotarinasi #videotyöhakemus #instagram #instalife #elämäntapamuutos #uusityö #uusielämä #syksy2020 #motivaatio #videoviestintä @andreystohl #haastattelu @ksenia_stahl #frappua #positivevibes
Haluatko löytää unelmaduunisi? Oletko introvertti? Jännittääkö esiintyä rekrytoivan yrityksen johtoryhmän edessä? Pohditko, miten erottautua muiden joukosta työhakuprosessissa päästäksesi työhaastatteluun tai tullaksesi valituksi? Meillä on hyviä uutisia sinulle! Vastaus kysymyksiin on laadukas CV-video. Yksi lyhyt video kertoo enemmän kuin mitä pystyt kertomaan työhaastattelussa. Videon avulla teet itsestäsi helpommin lähestyttävän ja näytät itsestäsi muutakin kuin työminän. Autamme sinua koko prosessin ajan valmistautumisesta ja käsikirjoituksesta työhakuvideosi jälkituotantoon tekstityksellä. Lisäksi julkaisemme videon YouTubeen ja muihin kanaviin. Saat äänesi kuuluviin ja tulet huomatuksi. Erottaudut massasta. Laadukas CV-video, leikkaus ja taustamusiikki tekee videosta työnantajalle kiinnostavan. Meillä Sky5Medialla on kokemusta video-CV:n toimivuudesta. Tässä esimerkkivideossa esittelemme kaksi onnistunutta case'iä: nainen oli kutsuttu työhaastatteluun jo samana päivänä ja mies sai unelmaopiskelupaikan. Olisko jo korkea aika kuulla sinun menestystarinasi CV-videolla? Entä mitä tämä lysti maksaa? Opiskelijoille erikoishinta. Tsekkaa videomme (59 s) ja ota rohkeasti yhteyttä. #videocv #cvvideo #sky5media #kerrotarinasi #videotyöhakemus #instagram #instalife #elämäntapamuutos #uusityö #uusielämä #syksy2020 #motivaatio #videoviestintä @andreystohl #haastattelu @ksenia_stahl #frappua #positivevibes
Uskalla kertoa tarinasi 💎✨ IWCH October Luncheon & Fashion Show #tapahtuma #videoviestintä #yhteisömanagerit #valokuvaus #brand #tilaisuus #helsinki #mainostoimisto #sky5media #mediaproduction #fashionshow #muotinäytös @kamphotel @believebytuularossi @aaltouniversity @christinaandreesaks #internationalwomensclub
Uskalla kertoa tarinasi 💎✨ IWCH October Luncheon & Fashion Show #tapahtuma #videoviestintä #yhteisömanagerit #valokuvaus #brand #tilaisuus #helsinki #mainostoimisto #sky5media #mediaproduction #fashionshow #muotinäytös @kamphotel @believebytuularossi @aaltouniversity @christinaandreesaks #internationalwomensclub
Making of 📸 #tuotekuvaus @betty_sweet_ky #verkkokauppa #konditoria #lahti #valokuvaus #videokuvaus #somemarkkinointi #videomarkkinointi #sky5media #suomi #yhteisömanagerointi
Making of 📸 #tuotekuvaus @betty_sweet_ky #verkkokauppa #konditoria #lahti #valokuvaus #videokuvaus #somemarkkinointi #videomarkkinointi #sky5media #suomi #yhteisömanagerointi