Miksi me

Mainostoimisto Sky5media

Miksi valitsisit meidät?

Olemme intohimoisia siinä mitä teemme. Panostamme henkilökohtaisesti todellisten tulosten tuottamiseen aikataulussa ja budjettinne puitteissa. Takaamme jokaisen sovitun tavoitteen saavuttamisen ja teemme töitä, kunnes tavoite on saavutettu. Olemme yhteisömanagerointitoimisto, joka auttaa teidät tavoitteeseenne. Tavoitteenamme on enemmän onnellisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. Vahvuuksiamme ovat nopeus, avoimuus, joustavuus sekä tiimin vankka kokemus, joka yhdistyy sydämellä tehtyyn työhön.

strategiamme

Strategiamme perustuu yhteistyöhön, tehokkuuteen ja asiakaskokemuksen arvostamiseen.
Markkinastrategian rakentaminen aloitetaan määrittelemällä yhdessä:

Mikä on haluttu lopputulos?

Mitä menestyminen vaatii brändiltänne?

Mikä on kohdeyleisönne?

Miten haluatte heidän reagoivan?

Miten toimimme?

Vahvuuksiamme ovat nopeus, avoimuus, joustavuus sekä tiimin vankka kokemus, joka yhdistyy sydämellä tehtyyn työhön. Hienosäädämme tekemistä niin kauan, että kaikki osapuolet ovat ylpeitä saavutetuista tuloksista.

Tavoitteenamme on saavuttaa yhä onnellisempia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

TekijÄt

Christina A. Saks

Christina A. Saks
Puheenjohtaja/Myynti
+358 45 2626695
christina@sky5media.fi

Kati Halonen - Sisällöntuotanto

Kati Halonen
Sisällöntuotanto

kati@sky5media.fi

Andrey Ståhl
AV & 3D-suunnittelu

andrey@sky5media.fi

Zinaida Melnikova
Graafinen ja Web suunnittelu

zina@sky5media.fi

Laura Haikala

Laura Haikala
Äänikirjat

laura@sky5media.fi

Tarinamme

Mainostoimisto Sky5media

Vuonna 2015 huomasimme, että kun käytimme ristiin toistemme palveluja, ne täydensivät toisiaan ja hommat toimivat niin kuin pitää. Aloitimme ensimmäiset yhteiset projektimme ja hankimme ensimmäiset kanta-asiakkaamme. Vuonna 2018 päätimme perustaa digitaalisiin palveluihin keskittyvän mainostoimiston.

Mainostoimisto Sky5media

Etsimme kovaa ja samalla hyvin meidän toimintaamme kuvaavaa nimeä. Yksi meistä sanoi, että ”olemme niin kuin viisi enkeliä, jotka ovat aina lähellä ja valmiina auttamaan”. Siitä syntyi sana Sky ja numero 5. Ja kaikki mitä me teemme voisivat hyvin olla nimetty täällä tavoin: Sky5Production, Sky5Web, Sky5Design, Sky5Cloud hostingpalveluamme varten, Sky5Consulting. Yhdistimme kaiken tämän sanaan Media. Näin vuoden 2019 tammikuussa Lahdessa syntyi Sky5Media Oy.

Mainostoimisto Sky5media

Nykyjään Sky5Median toiminta on kasvanut kattamaan koko Suomen Helsingistä Rovaniemelle. Meillä on kaksi päätoimipaikkaa, toinen on Sky5Median kotikaupungissa Lahdessa ja toinen Helsingissä. Olemme hyvin dynaamisia, käymme aina mielellämme asiakkaidemme luona ja pidämme palavereita asiakkaan tutussa ympäristössä.

Sky5Media on paikka, missä kaikki onnistuu!

Todella ystävällistä, ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua! Tilattiin video- ja valomainokset ja tuli hienoa jälkeä) Hyvä hinta-laatu-suhde. Suosittelen!

Viktoria Koronen / Markkinointijohtaja, Tmi Komil

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstämme Sky5Median kanssa. Palvelu on asiantunteva, joustava ja nopea. Nettisivuistamme tuli juuri sellaiset kuin halusimme, ovat hyvänäköisiä ja ratkaisu on toimiva. Saimme myös ohjeistusta Word Pressin käyttöön, joten pystymme myös itse päivittämään ajankohtaisia asioita sivuillemme.

Irina Louste / Toimitusjohtaja, Taxari Travel Agency Oy

Suosittelen lämpimästi Sky5Median tiimin. Video ylitti kaikki odotukset ja on todellakin ammattimaista jälkeä. Porukka tuntee mitä meille oli tärkeää näyttää asiakkaillemme. Yhteistyö Sky5Median kanssa oli helppoa ja mielenkiintoista. Olen todella innoissaan videosta. Valtavat kiitokset!

Julia Venäläinen / Toimitusjohtaja, Café Patria Lahti

Seuraa meitä

Mitä sinä tiedät Lapista? Oletko käynyt Lapissa vai pelkästään kuullut siitä puhuttavan? Haluaisitko tietää enemmän?

All About Lapland viestittää Lapista ja sen upeista nähtävyyksistä sekä mahdollisuuksista koko maailmalle. Yritys julkaisee aikakauslehteä, joka käsittelee ensisijaisesti Lappiin matkustamista. Sosiaalisessa mediassa yrityksen markkinointitiimi postaa ottamiaan inspiroivia videoita ja valokuvia. All About Laplandin intohimo on kertoa henkeäsalpaavia kokemuksia ja paikallisten yrittäjien sekä asukkaiden kihelmöiviä tarinoita Lapista. Yritykseen kuuluu lisäksi verkkokauppa aurorashop.fi sekä popup-shop. Niissä myydään Lapin paikallisten pienyrittäjien tuotteita. 

Vuosi sitten All About Lapland päätti kasvattaa liiketoimintaansa ja laajentaa asiakaskuntaa. Silloin syntyi idea yrityksen omasta mobiilisovelluksesta. Tavoitteena oli alusta saakka luoda interaktiivinen Lapin opas. Päätös SaaS-pohjaisten palveluiden käyttöönotosta oli ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä nykyaikana suurin osa ostopäätöksistä tehdään verkossa ja asiakkaiden vertailu matkailukohteista tapahtuu mobiililaitteiden avulla.

Toivotun mobiiliapin kehittäminen ei ole yksinkertaista. All About Lapland toivoi, että mobiilisovellus olisi valmis puolessa vuodessa ensikohtaamisesta. Sky5Median #tiimi otti projektin ennakkoluulottomasti ja innolla vastaan. Yhteistyömme tuloksena syntynyt Lapin #appi on tulossa App Storeen ja Play Marketiin #sky5media #mobiilisovellus #lappi by @allaboutlapland #talvi
Mitä sinä tiedät Lapista? Oletko käynyt Lapissa vai pelkästään kuullut siitä puhuttavan? Haluaisitko tietää enemmän? All About Lapland viestittää Lapista ja sen upeista nähtävyyksistä sekä mahdollisuuksista koko maailmalle. Yritys julkaisee aikakauslehteä, joka käsittelee ensisijaisesti Lappiin matkustamista. Sosiaalisessa mediassa yrityksen markkinointitiimi postaa ottamiaan inspiroivia videoita ja valokuvia. All About Laplandin intohimo on kertoa henkeäsalpaavia kokemuksia ja paikallisten yrittäjien sekä asukkaiden kihelmöiviä tarinoita Lapista. Yritykseen kuuluu lisäksi verkkokauppa aurorashop.fi sekä popup-shop. Niissä myydään Lapin paikallisten pienyrittäjien tuotteita. Vuosi sitten All About Lapland päätti kasvattaa liiketoimintaansa ja laajentaa asiakaskuntaa. Silloin syntyi idea yrityksen omasta mobiilisovelluksesta. Tavoitteena oli alusta saakka luoda interaktiivinen Lapin opas. Päätös SaaS-pohjaisten palveluiden käyttöönotosta oli ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä nykyaikana suurin osa ostopäätöksistä tehdään verkossa ja asiakkaiden vertailu matkailukohteista tapahtuu mobiililaitteiden avulla. Toivotun mobiiliapin kehittäminen ei ole yksinkertaista. All About Lapland toivoi, että mobiilisovellus olisi valmis puolessa vuodessa ensikohtaamisesta. Sky5Median #tiimi otti projektin ennakkoluulottomasti ja innolla vastaan. Yhteistyömme tuloksena syntynyt Lapin #appi on tulossa App Storeen ja Play Marketiin #sky5media #mobiilisovellus #lappi by @allaboutlapland #talvi
Mitä vuosi #2020 toi sinulle? 
Olipa haasteellinen vuosi! Huh huh, sanoo moni. Meillekin se toi yllätyksiä, muutti suunnitelmia ja siirsi unelmiamme jonnekin tulevaisuuteen. Mutta kuten sanotaan, mikä ei tapa, se vahvistaa! Jokainen muutos tuo mukanaan kasan mahdollisuuksia.

Sky5Media perustettiin vuonna 2019. Vuonna 2020 suunnitelmissamme oli toimiston avaaminen. ”Mikä toimisto?”, voisit kysyä nyt. Niinpä, toimiston avaaminen jäi pelkäksi merkinnäksi muistikirjaani. Etätyöstä tuli pandemian myötä uusi normaali. Ja samalla tästä työtapojen muutoksesta koitui meille iso säästö!

Business Finlandin avustusta emme hakeneet, mutta se toi meille muita mahdollisuuksia. Saimme uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia Business Finlandin rahoittamia projekteja. Meille startup -yhtiönä tämä tarkoitti isoa harppausta. Parista omista jännästä hankkeestamme saimme lisää innostusta ja voimia.

Alkuvuonna yksi perustajistamme vaihtoi alaa. Meidän oli pakko organisoitua uudestaan. Opimme tuntemaan toisemme paremmin ja tiimistämme tuli vahvempi. Saimme myös uusia yhteistyökumppaneita ja verkostomme kasvoi. 

Nyt koko syksyn jatkuneiden etätyöpäivien jälkeen mietin tätä mennyttä vuotta ja seuraavia askelia. Pohdin niitä kiitollisena, toiveikkaana. Olemme tässä ja nyt, ja matkamme yrityksenä vasta alussa. Käsi sydämelläni kiitän teitä kaikkia rakkaat asiakkaamme ja ihanat yhteistyökumppanimme sekä lupaan, että teemme kaiken, jotta seuraavasta vuodesta 2021 tulee meidän kaikkien yhteinen menestystarina.

Kiitos tästä vuodesta! Mitä muutoksia vuosi 2020 toi sinulle? Mikä oli suurin oppisi?
#hyvääuuttavuotta #2021 #sky5media #kaikkituleemenemäänhyvin
Mitä vuosi #2020 toi sinulle? Olipa haasteellinen vuosi! Huh huh, sanoo moni. Meillekin se toi yllätyksiä, muutti suunnitelmia ja siirsi unelmiamme jonnekin tulevaisuuteen. Mutta kuten sanotaan, mikä ei tapa, se vahvistaa! Jokainen muutos tuo mukanaan kasan mahdollisuuksia. Sky5Media perustettiin vuonna 2019. Vuonna 2020 suunnitelmissamme oli toimiston avaaminen. ”Mikä toimisto?”, voisit kysyä nyt. Niinpä, toimiston avaaminen jäi pelkäksi merkinnäksi muistikirjaani. Etätyöstä tuli pandemian myötä uusi normaali. Ja samalla tästä työtapojen muutoksesta koitui meille iso säästö! Business Finlandin avustusta emme hakeneet, mutta se toi meille muita mahdollisuuksia. Saimme uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia Business Finlandin rahoittamia projekteja. Meille startup -yhtiönä tämä tarkoitti isoa harppausta. Parista omista jännästä hankkeestamme saimme lisää innostusta ja voimia. Alkuvuonna yksi perustajistamme vaihtoi alaa. Meidän oli pakko organisoitua uudestaan. Opimme tuntemaan toisemme paremmin ja tiimistämme tuli vahvempi. Saimme myös uusia yhteistyökumppaneita ja verkostomme kasvoi. Nyt koko syksyn jatkuneiden etätyöpäivien jälkeen mietin tätä mennyttä vuotta ja seuraavia askelia. Pohdin niitä kiitollisena, toiveikkaana. Olemme tässä ja nyt, ja matkamme yrityksenä vasta alussa. Käsi sydämelläni kiitän teitä kaikkia rakkaat asiakkaamme ja ihanat yhteistyökumppanimme sekä lupaan, että teemme kaiken, jotta seuraavasta vuodesta 2021 tulee meidän kaikkien yhteinen menestystarina. Kiitos tästä vuodesta! Mitä muutoksia vuosi 2020 toi sinulle? Mikä oli suurin oppisi? #hyvääuuttavuotta #2021 #sky5media #kaikkituleemenemäänhyvin