Häme-Matkat

Haaste

Häme-Matkat on kokenut, täyden palvelun matkatoimisto Hämeenlinnassa. Yhtiö tarjoaa henkilökohtaista ja pieteetillä pohdittua palvelua kaikkiin matkustustarpeisiin. Matkatoimisto palvelee sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Haasteena videokuvauksissa oli kuvausajankohtana iskenyt pandemia, joka rajoitti osaltaan kuvauspaikoissa toimimista. Videoissa käytettiin apuna grafiikkaa ja animaatioita, vihreätä taustakangasta sekä kuvapankkikuvia. Poikkeusolosuhteista huolimatta yhteistyömme tuloksena loimme kaksi onnistunutta mainosvideota – molemmat eloisia ja matkustamisen helppoutta kuvaavia.

Tulokset

Toteutimme keväällä 2020 Häme-Matkat -matkatoimistolle kahden mainosvideon projektin. Tehtävänämme oli luoda kiinnostava videotarina sekä työ- ja ryhmämatkustajista että vapaa-ajan matkustamisesta. Työmatkustuksen osalta tarkoituksena oli näyttää, että matkatoimisto Häme-Matkat helpottaa yrittäjän ja työmatkustajan elämää tekemällä matkustamiseen liittyvät asiat avaimet käteen -periaatteella. Vapaa-ajan matkustamisen osalta videon tavoitteena oli tuoda esiin matkan varaamisen helppoutta ja matkustamisen iloa.

#mainosvideo #liikkuvagrafiikka #animaatiot #videotuotanto #käsikirjoitukset #esittelyvideo #markkinointi #yhteisömanagerointi #mainostoimisto #lahti #espoo

Asiakkaan palaute

”Miksi käyttää kallista aikaa matkojen varaamiseen, kun voi keskittyä omaan työhönsä ja antaa meidän hoitaa matka-asiat. Sky5Media toimitti meille kaksi hienoa videota tavoittamaan kohderyhmiämme”.

Arjaliisa Arra / Toimitusjohtaja, Häme-Matkat Oy