Lasiorava

Haaste

Lasiorava on Lahtelainen autokorjaamo, joka tarjoaa tuulilasin vaihdon, ajovalojen hionnaa ja kiillotuksen, kalvo suojauksen ja takalasien tummennuksen! Kilpailijoista Lasiorava erottuu luotettavuudellaan, 15 vuoden kokemuksella ja yksilöllisellä lähestymistavalla jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Vuonna 2022 Lasiorava Oy on valinnut meidät myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin palveluntuottajaksi. Saimme tehtäväksemme luoda yrityksen verkkosivut, mainosvideo ja samalla visuaalisella tyylillä painetut mainosmateriaalit.

Lasiorava esitti toiveen – kevytmielisesti ja huumorilla näyttää mainosvideolla yrityksen toiminnan. Me leikkimielisesti välitimme yrityksen ilmeen, näyttäen oravan vauhdikkaana pikkuotuksena, joka on kilpailukykyinen toimialallaan. Samalla näyttäen, miten teknisesti onnistuu lasien tummennus ja minkä tahansa tuulilasin vaihto. Mainosvideosta tuli dynaaminen ja hauska. Näin me saimme lisää Lasioravaan luotettavia asiakkaita.

 

Tulokset

Lasioravan asiakkailleen välittämä ydinviesti on luotettavuus, kokemus, helppous ja asiakaslähtöisyys. Tämä viesti näkyy kaikista tekemistämme mainosmateriaaleista – verkkosivut, mainosvideo, painomateriaalit. Onnistuimme luomaan kirkkaan ja dynaamisen mielikuvan yrityksestä ja välittää asiakkaalle tietoa Lasioravan palveluvalikoimasta ja kokemuksesta.

 #valokuvaus #verkkosivut #mainosvideo #brändiidentiteetti #mainostoimisto #sky5media #lahti

Asiakkaan palaute

”On erittäin tärkeä löytää ammattilainen, joka pystyy toteuttamaan ideasi. Sky5Media ovat alansa huippuammattilaisia! Verkkosivut, mainosvideo, flaierit ja käyntikortit, ulkomainonta: kaikki on toteutettu täydellisesti. Sky5Media -tiimi tarjosi meille paljon eri malleja ja ideoita ottaen huomioon haastavat toiveemme. Lopuksi on löydetty täydellinen ratkaisu! Olen erittäin tyytyväinen!”

Aleks Pocekajevs / Lasiorava Oy