Nordic Business Lab

Haaste

Nordic Business Lab oli julkaisemassa web-sivuja ennakoivan huollon (predictive maintenance) ohjelmistolle, jonka nimi on Service Sam. Ideana oli, että tarinaa rakennettaisiin modernin huoltoinsinöörin, Service Samin, käytännön elämän kautta. Ajatuksena oli rakentaa erilaista sisältöä Service Samin seikkailuista verkkosivuille ja LinkedIniin.

 

Tulokset

Kati Halonen oli luonut hauskoja tarinoita huoltoinsinöörin elämästä. Meidän tehtävämme oli piirtää sympaattinen, mutta moderni hahmo huoltoinsinööri Service Samille. Nordic Business Labin meille lähettämän Googlesta napatun esimerkkikuvan ja Katin Service Samille luoman elämäkerran perusteella graafinen suunnittelijamme Zina piirsi hauskan hahmon kuvaamaan Service Samia.

Kun itse Service Sam oli hahmona syntynyt, tuli Katin kirjoittamien tarinoiden kuvittamisen vuoro. Tarinoita oli yhteensä 15 kappaletta, ja näitä oli tarkoitus julkaista asiakkaan verkkosivuilla ja LinkedIn:ssä. Ideana oli, että kuvat toimisivat sekä yksittäin LinkedIn -postauksissa, että ”sarjakuvana” nettisivuilla olevissa tarinoissa. Haasteena oli, että jokaisesta kuvasta piti tehdä mahdollisimman selkeä ja tarinallistettu, ja kuvien piti kertoa mahdollisille asiakkaille mistä on kyse ja miten Service Sam voi pelastaa heidänkin elämänsä. Käytännössä tämä tarkoitti, että päähahmon lisäksi meidän tuli piirtää muutkin hahmot, kuvata tilanteet, toiminnot ja tunteet sekä näyttää perspektiivi.

Projektin hinta 1500 EUR + ALV

#logo #kuvitus #sarjakuva #hahmo #graafinensuunnittelu  #mainostoimisto #sky5media #lahti #espoo

Asiakkaan palaute

Kun sarjakuva oli valmis etuajassa, saimme kiittävää palautetta Nordic Business Labilta ja toivomuksen yhteistyömme jatkumisesta. Kuvat ja tarinat Service Samin seikkailuista on julkaistu verkossa: https://www.servicesam.io/samin-seikkailut-1-grilli-kuumana/

”Vilpitön ja äärirehellinen, sympaattinen ja empaattinen. Tekee mitä lupaa, ja vähän enemmänkin. Sam on suomalaisen rehdin ja luotettavan insinöörin ilmentymä.”

Valtteri Tuominen / Nordic Business Lab