Oletko introvertti? Etkö uskalla esiintyä rekrytoivan yrityksen johtoryhmän edessä?

Tai pohditko, miten erottautua muiden joukosta työhakuprosessissa päästäksesi työhaastatteluun tai tullaksesi valituksi? Entä miten tuot esiin taitosi luontevasti ja rennosti?

Meillä on hyviä uutisia sinulle! Vastaus on laadukas CV-video.

Videon avulla pystyt herättämään kiinnostuksen itseäsi kohtaan. Autamme sinua koko prosessin läpi valmistautumisesta ja käsikirjoituksesta työhakuvideosi jälkituotantoon tekstityksellä. Lisäksi autamme julkaisemiseen videosi YouTubeen ja muihin kanaviin.

Tuloksena saat lyhyen esimerkiksi YouTubessa katseltavissa olevan videon, jossa kerrot ammattitaidostasi, työstäsi ja palveluistasi. Näytät hyvässä valossa harrastuksiasi ja muuta toimintaasi, jolla erottaudut ja tulet huomatuksi. Äänesi kuuluu varmana koko CV-videon läpi ja leikkaus sekä taustamusiikki tekee videosta mielekkään ja kiinnostavan.

Meillä Sky5Medialla on näyttöä video-CV:n toimivuudesta. Tässä videossa esittelemme kaksi onnistunutta caseiä: nainen oli kutsuttu työhaastatteluun samana päivänä ja mies sai unelmansa opiskelupaikan.

Mikä on sinun hyötysi? Mitä tämä kaikki vaatii ja maksaa? Olisko jo korkea aika kuulla sinun menestystarinasi – CV-videolla?

Tsekkaa videomme (59 sekuntia)!

#mainosvideo #liikkuvagrafiikka #animaatiot #videotuotanto #käsikirjoitukset #esittelyvideo #markkinointi #yhteisömanagerointi #mainostoimisto #lahti #espoo

-->